Люблінська політехніка та Житомирська політехніка: розвиток наукового співробітництва

Shares

В межах договору про співпрацю між Люблінською політехнікою та Житомирською політехнікою, з метою відновлення, зміцнення та розвитку наукових контактів наш університет з робочим візитом відвідав помічник ректора з питань Східного партнерства Люблінської політехніки – доктор наук, професор Waldemar Wojcik (Вальдемар Вуйцік).

Професор Waldemar Wojcik зустрівся з адміністрацією Житомирської політехніки, деканами факультетів, завідувачами кафедр та викладачами. Зокрема, факультет інформаційно-комп’ютерних технологій відвідав 24 лютого 2020 року, знайомство з оновленим факультетом комп’ютерно-інтегрованих технологій відбулось 25 лютого, гірничо-екологічним – 26 лютого.

В п’ятницю, 28 лютого в стінах Житомирської політехніки відбулась зустріч професора Waldemar Wojcik з проректором з наукової роботи Вінницького національного технічного університету, доктором технічних наук, професором Сергієм Володимировичем Павловим та начальником міжнародного відділу Вінницького університету “Україна” Рабаді Бшер Саддам.

Waldemar Wojcik ознайомився з лабораторіями та науковою діяльністю кафедр, роботою студентських гуртків. У результаті було поновлено пункти у договорі про:

  • проведення спільних досліджень з фундаментальних та прикладних проблем;
  • обміну науковими працівниками з метою проведення досліджень та навчання в аспірантурі;
  • співпраці з метою навчання студентів;
  • участі у наукових з’їздах (конференціях, симпозіумах), які будуть організовувати обидві сторони;
  • обміну результатами досліджень, публікаціями та іншою науковою інформацією.

Сторони будуть співпрацювати на благо науки та освіти в дусі європейської інтеграції, особлива увага буде приділена розширенню науково-технічної співпраці в рамках міжнародних дослідницьких програм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */