Інтенсивний курс “Хмарні технології у дистанційному навчанні в умовах карантину”

Shares

Державний університет “Житомирська політехніка” продовжує шукати нові можливості для дистанційного навчання. Сьогодні, ми пропонуємо  безкоштовний інтенсивний дистанційний курс “Хмарні технології у дистанційному навчанні в умовах карантину”  в межах сертифікатної освітньої програми “Інформаційні системи та хмарні технології  в освітньому процесі”.

Слухачами курсу можуть бути учні, вчителі, методисти, викладачі професійно-технічних училищ, коледжів, а також викладачі закладів вищої освіти.

Деталі щодо сертифікатної освітньої програми за посиланням: https://ssdet.ztu.edu.ua/sert-osv-pr/)

Термін проходження курсу: 30.03 по 03.04.

По закінченню курсу кожен учасник отримає сертифікат на 15 годин.

У зв’язку з великою кількістю бажаючих реєстрацію тимчасово припинено. Про наступні терміни проведення курсу буде повідомлено додатково. Слідкуйте за новинами.

Протягом навчання слухачі матимуть змогу дізнатись про хмарні технології, що можуть використовуватись у закладах освіти: сховища даних, спільні документи, спільні презентації, інтелектуальні карти, засоби спільного планування, хмарні LMS тощо.

#ЦеЖ_Політехніка

64 коментарі до “Інтенсивний курс “Хмарні технології у дистанційному навчанні в умовах карантину””

      1. Скажіть,будь ласка,а чи планується повторення проведення курсу? Бо не встигла зареєструватися, а дуже цікава тема. Дякую

  1. Доброго дня.
    Чи можна пройти курс онлайн?
    Чи видаються сертифікати? Яка ціна сертифікатів?

    1. Доброго дня.
      Так весь курс розрахований на те, що він буде онлайн. Сертифікати видаються. Усе безкоштовно.
      Єдине – якщо Вам потрібно буде надіслати сертифікат новою поштою – то доставка вже за Ваш рахунок 🙂

  2. Чи додаються 15 годин курсу до атестаційних годин для підвищення кваліфікації ( чи є ліцензія МОН)

    1. Так, адже курс розроблений в межах сертифікатної освітньої програми, яка базується на акредитованій спеціальності – тому все за правилами МОН.

    1. Так, адже курс розроблений в межах сертифікатної освітньої програми, яка базується на акредитованій спеціальності – тому все за правилами МОН.

  3. У зв’язку з великою кількістю бажаючих реєстрацію тимчасово припинено. Про наступні терміни проведення курсу буде повідомлено додатково. Слідкуйте за новинами.

    1. Реєстрація вчора завершилась у зв’язку з велкиою кількістю бажаючих (понад 1000), тому слідкуйте за новинами, наступні терміни проведення курсу буде повідомлено додатково.

  4. Я хочу зареєструватись а система вже не приймає. Як мені бути. Дякую за відповідь.

    1. Реєстрація вчора завершилась у зв’язку з великою кількістю бажаючих (понад 1000), тому слідкуйте за новинами, наступні терміни проведення курсу буде повідомлено додатково.

  5. На прикладі яких сервісів проводитиметься навчання – G Suite (Google Classroom) чи Moodle?

    1. Доброго дня. Буждуть розглядатись сервіси G Suite (але не лише Google Classroom), а також інші додаткові сервіси.

  6. Випадково дізналася про курс, але, на жаль, не встигла зареєструватися. Де буде повідомлення про наступне проведення курсу ?

    1. На сайті Житомирської політехніки, у розділі новин та у Facebook. Слідкуйте за новинами.

    1. Реєстрація вчора завершилась у зв’язку з великою кількістю бажаючих, тому слідкуйте за новинами на сайті Житомирської політехніки, наступні терміни проведення курсу буде повідомлено додатково.

  7. Бажаю пройти курс, але, на жаль, не встигла зареєструватися. Де буде повідомлення про наступне проведення курсу ?

    1. Реєстрація завершилась у зв’язку з великою кількістю бажаючих, тому слідкуйте за новинами на сайті Житомирської політехніки, наступні терміни проведення курсу буде повідомлено додатково.

  8. Скажіть, будь ласка, чому не можна зареєструватись? Ліміту часу та кількості слухачів не було. Просимо надалі надавати повну інформацію для оптимального планування робочого часу. Дякую. Чекаю на Вашу відповідь.

    1. Реєстрація завершилась у зв’язку з великою кількістю бажаючих, тому слідкуйте за новинами на сайті Житомирської політехніки, наступні терміни проведення курсу буде повідомлено додатково.

  9. Такі курси потрібні нам зараз і дуже терміново, будь ласка, продовжіть реєстрацію, згідна навіть без сертифікату, дякую.

    1. Фізичн не можемо долучити більшу кількість – оскільки курси мають бути провдені якісно з нашого боку. Тому чекайте на оголошення нової реєстрації. Дякуємо за розуміння.

    2. Фізично не можемо долучити більшу кількість – оскільки курси мають бути провдені якісно з нашого боку. Тому чекайте на оголошення нової реєстрації. Дякуємо за розуміння.

  10. Повідомте будь ласка на I mail, коли буде наступний потік на курс “Хмарні технології …”
    дякую

    1. Фізично не можемо долучити більшу кількість – оскільки курси мають бути провдені якісно з нашого боку. Тому чекайте на оголошення нової реєстрації. Дякуємо за розуміння.

  11. Добрий день! Бажаю пройти курс, але, на жаль, не встигла зареєструватися. Будь ласка, повідомте про наступне проведення курсів на електронку. Дякую!!!

  12. Скажіть ,будь ласка,як можна зареєструватися на інтенсивний курс? Уже двічі не можу потрапити. Коли наступний курс? Дуже рететельно слідкувала,але щось пішло не так!

    1. Доброго дня! Реєстрація була відкрита цілий тиждень. Вчора о 23.00 було її завершено. Якщо ви не встигли знову зареєструватись – слідкуйте за новинами.

  13. Доброго дня! Реєстрація на продовження курсу була відкрита цілий тиждень. Вчора о 23.00 було її завершено. Якщо ви не встигли знову зареєструватись – слідкуйте за новинами.

  14. коли відбудуться наступні курси для вчителів? як про них дізнатися?

  15. Я проходила курси в квітні 20р. пройшов час і я не можу знайти сертифікат. чи можливо його завантажити повторно?Якщо так, дайте будь ласка посилання. Дякую.

    1. доброго дня! переслали ваше запитання координатору курсів. Чекайте на відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */