Житомирська політехніка: підвищення кваліфікації державних службовців Регіонального сервісного центру МВС України у Київській області

Shares

З 17 лютого по 24 лютого 2020 року на базі Центру післядипломної освіти Держаного університету «Житомирська політехніка» відбулось підвищення кваліфікації 50 державних службовців категорії «Б» та «В» ТСЦ РСЦ МВС України в Київській області за напрямами:

  • «Комунікація та взаємодія»;
  • «Виконання на високому рівні поставлених завдань».

У сучасній науці про державне управління важливу роль надають розвитку лідерсько-комунікативному потенціалу державних службовців. Співвідношення формального керівництва та лідерства на державній службі є питанням надзвичайно цікавим та суперечливим, адже дії керівника на державній службі суворо регламентовані законодавством та службовою ієрархічною драбиною відповідно і лідерство такого керівника мало би бути обмежене цими ж рамками. Окрім того, призначення на певну посаду не дає автоматичного набуття лідерських якостей. Відповідно, існує потреба у розгляді та уточненні окремих понять, які б прояснили суть проявів лідерства взагалі та особливості його реалізації у системі державної служби, зокрема.

Однією із найбільш пріоритетних компетенцій для публічної особи є вміння продуктивно і безконфліктно комунікувати. Загальнолюдські норми поведінки тісно пов’язані з визнанням цінностей, неповторності кожної особистості. А визнання самооцінки та ефективної діяльності особистості на державній службі реалізується через відповідний, рівноправний, партнерський стиль комунікації.

Метою професійних програм «Комунікація та взаємодія» та «Виконання на високому рівні поставлених завдань» з підвищення кваліфікації державних службовців є формування у працівників професійних лідерських та комунікативних компетенцій.

За результатами успішного завершення підвищення кваліфікації, 24 лютого 2020 року учасникам було вручено сертифікати в управлінні Регіонального сервісного центру МВС України в Київській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */