Студенти з Республіки Казахстан розпочали навчання в Житомирській політехніці відповідно до міжнародного договору

Shares

З понеділка 24 лютого 2020 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» розпочали навчання за освітнім ступенем «магістр» академічна група студентів з Республіки Казахстан.

Підготовка студентів-магістрів буде здійснюватися за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» відповідно до трьохстороннього договору між Казахським науково-дослідним технічним університетом ім. К. Сатпаєва, ДК «Укрспецекспорт» та Державним університетом «Житомирська політехніка».

Особливістю навчального плану підготовки магістрів за цією спеціальністю є розроблена на замовлення ДК «Укрспецекспорт» та Казахського науково-дослідного технічного університету ім. К. Сатпаєва варіативна частина дисциплін, зокрема радіокосмічного напряму. Також планом передбачено проходження студентами практики на базі «ГЮПТП» і «НДІ КВАНТ-Радіолокація» (м. Київ). Додатково студенти будуть мати можливість пройти сертифікацію академії CISCO та отримати сертифікати на знання іноземних мов.

25 лютого відбулась настановча зустріч студентів-магістрів з адміністрацією університету, кураторами та представниками студентства університету. Під час зустрічі студентів познайомили з особливостями навчання в Житомирській політехніці, можливостями, які вони мають у позанавчальний час тощо. Адміністрація університету дала відповіді на запитання студентів, які їх цікавили.

Маємо надію, що студенти по максимуму використають всі освітні можливості в Житомирській політехніці та з задоволенням відкриють для себе як Житомир, так і нашу Україну!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */