Сесія №2: семінар – тренінг з написання власного висловлювання для випускників 11-х класів Житомирської області

Shares

8 лютого 2020 року Державний університет “Житомирська політехніка” черговий раз  гостинно відкрив свої двері для випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти Житомирської області, яких до університету завітали понад 400 осіб.

Як і для школярів міста Житомира, для майбутніх абітурієнтів-випускників шкіл Житомирської області, Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти на базі Державного університету «Житомирська політехніка»  було проведено безкоштовний семінар – тренінг з написання власного висловлювання для успішної підготовки до складання ЗНО з української мови та літератури у 2020 році.

На загальних зборах перед гостями університету виступили перший проректор Оксана Олійник, проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Морозов та студентський декан Житомирської політехніки Дмитро Безпалько. Школярів ознайомили з університетом, студентським життям та особливостями Вступної кампанії 2020.

Представники Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти презентували графік ЗНО-2020, розповіли про реєстрацію на ЗНО й більш зосередили свою увагу на ЗНО з української мови та літератури. Зокрема, зробили наголос на структурі сертифікаційної роботи, розподілі тестових балів за розділами, тематиці ЗНО, психометричних характеристиках завдань тесту (українська мова), типових помилках. Звичайно, основна увагу фахівцями була приділена особливостям правильного написання власного висловлювання.

По закінченню загальної частини семінару-тренінгу, всі учасники розійшлися по аудиторіям та мали академічну годину для написання власного висловлювання.

Закодовані  бланки з написаними власними висловленнями перевірять екзаменатори протягом цього тижня. Результати написання власного висловлювання будуть опубліковані на сайті Житомирської політехніки в розділі «Вступ 2020».

Дякуємо Вінницькому регіональному центру оцінювання якості освіти за співробітництво! Висловлюємо вдячність керівництву закладів загальної середньої освіти Житомирської області, об’єднаних територіальних громад Житомирської області та небайдужим батькам за те, що школярі взяли участь у семінарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */