Промислові сертифікати Cisco CCNA Routing and Switching у Житомирській політехніці

Shares

Центр підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco (Cisco ASC&ITC) і кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Державного університету «Житомирська політехніка» вітають студента 4-го курсу спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Ігоря Непшу з успішною здачею екзамену на промисловий сертифікат Cisco Certified Network Associate Routing and Switching (CCNA R&S). Проходження незалежного зовнішнього оцінювання через міжнародний центр сертифікації PearsonVUE показало високий рівень фахової підготовки, що забезпечується викладачами кафедри та інструкторами центру.

Відзначимо, що сертифікаційний екзамен CCNA R&S є англомовним і орієнтований на перевірку не лише теоретичних знань, а й на оцінку практичних навичок. Екзамен містить значну кількість практичних кейсів, які неможливо вирішити без досконалої практичної підготовки.

Успіх Ігорю забезпечили постійна робота з онлайновими курсами з комп’ютерних мереж, операційних систем, захисту інформації, програмування (безоплатний доступ до яких забезпечується для всіх студентів через університетську академію Cisco), ґрунтовне відпрацювання  практичних навичок на реальному обладнанні Cisco у лабораторіях кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Житомирської політехніки, плідна співпраця з викладачами-інструкторами. Високий рівень підготовки, отриманої в стінах Житомирської політехніки надав можливість Ігорю з першого разу пройти співбесіду і працевлаштуватися в одній з провідних українських ІТ-компаній – «Інфопульс Україна».

Також вітаємо з успішною здачею екзамену та отриманням промислового сертифікату Cisco Certified Network Associate Routing and Switching керівника Центру підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco, завідувача кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Андрія Анатолійовича Єфіменка.

Наступний наш виклик – CCNA CyberSecurity Operations.

За інформацією Центру підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco (Cisco ASC&ITC), кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Державного університету «Житомирська політехніка»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */