Представники Житомирської політехніки відвідали Всеукраїнський фестиваль “Розстріляна молодість”

Shares

12 лютого 2020 року студенти, куратори, представники органів студентського самоврядування Державного університету «Житомирська політехніка» стали глядачами ХІ Всеукраїнського літературно-музичного фестивалю вшанування воїнів України «Розстріляна молодість». На фестиваль, що відбувся у Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги, завітали гості та учасники з 13 областей нашої держави.

Метою проведення даного заходу є військово-патріотичне виховання молоді та вшанування воїнів України.

Цього року у фестивалі взяли участь близько тисячі артистів. За інформацією організаторів фестивалю, це – учасники 6 духових оркестрів, 2 вокально-інструментальних ансамблів, а також 19 аматорських колективів із Житомирщини та 15 – з інших областей, серед яких і 3 колективи з Донеччини.

Відповідно, колективи-учасники виступали та презентували себе у різних номінаціях, зокрема вокал, хореографія, театр, духові оркестри, власні авторські твори, література і кіномистецтво та багато інших.

Відзначимо, що фестиваль вшанування воїнів України «Розстріляна молодість» ще у 1999 році започаткував полковник СБУ у відставці поет та письменник Анатолій Шмалюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */