День Безпечного Інтернету 2020 з Житомирською політехнікою

Shares

У цьому році Центр підтримки академій та Центр підготовки інструкторів Cisco Державного університету «Житомирська політехніка» (ASC&ITC Zhytomyr Polytechnic State University) вперше долучився до роботи в організаційному комітеті щорічної події «День Безпечного Інтернету 2020» (Safe Internet Day 2020,  SID-2020). Основною метою цієї події є підвищення рівня обізнаності з питань інформаційної та кібернетичної безпеки вчителів та учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів, викладачів та студентів коледжів і технікумів. Гаслом цьогорічної події є «Разом за безпечний та кращий Інтернет!»

З 5 лютого 2020 року спільнота Cisco України разом з провідними університетами, зокрема, Житомирською політехнікою, Кіберполіцією, Інститутом модернізації змісту освіти,  громадськими ІТ-організаціями проводить ряд заходів в межах SID-2020. Основною подією є онлайн-урок “Інтернет: як безпечно грати, навчатися і працювати”.

В межах уроку заплановані онлайнові доповіді експертів «Як хакери захищають Інтернет», «Небезпеки кіберпростору», «Хацкери. Або як обманюють халявщиків в інтернеті”, навчання вчителів та учнів по курсу академій Cisco «Вступ до кібербезпеки». Учасники можуть взяти участь у тестуванні, задати питання експертам, отримати консультації від інструкторів Cisco. За результатами участі в події кожен учасник отримає персональний сертифікат. Навчальні заклади, що залучили, більше ніж 10 учнів отримають сертифікати відзнаки.

Ще з кінця січня інструктори центру Центр підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco Житомирської політехніки провадили активну роботу по підтримці та участі у цій події на теренах Житомирської та сусідніх областей. Приємно відзначити, що, не зважаючи на карантин, їх зусилля дали значний результат. Вже на 11 лютого 2020 року в події зареєструвалося більше 70 вчителів та близько 400 учнів і їх кількість кожного дня збільшується. Реєстрація триває до 29 лютого 2020 року.

Ви можете долучитися до події «День Безпечного Інтернету 2020» через сторінку самореєстрації за посиланням:

https://www.netacad.com/portal/web/self-enroll/c/course-967396

З питань участі у події, підготовки інструкторів та відкриття академій Cisco у Ваших навчальних закладах звертайтеся до Центру підтримки академій та Центр підготовки інструкторів Cisco Державного університету «Житомирська політехніка» (ASC&ITC Zhytomyr Polytechnic State University

Контактна особа

Єфіменко Андрій Анатолійович

завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Державного університету “Житомирська політехніка”,

керівник Центру підтримки академій та Центру підготовки інструкторів академій Cisco  Державного університету “Житомирська політехніка”

т. м.: +38(067)-388-76-17 (+Viber)
e-mail: yefimenko.andrii@gmail.com

https://www.facebook.com/andrii.yefimenko.10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */