ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Фінанси і кредит» (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування)

Shares

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. № 1580 та з метою подальшого підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання Державний університет «Житомирська політехніка» визнано як базовий навчальний заклад з організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Фінанси і кредит» (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування).

Термін проведення олімпіади «Фінанси і кредит» 23-25 квітня 2020 р.

ІІ етап Олімпіади «Фінанси і кредит» передбачає виконання письмового завдання, яке включає теоретичні питання, тестові завдання та практичні завдання розрахункового характеру. Переможці ІІ етапу Олімпіади визначаються за сумарною кількістю набраних балів за усіма видами завдань. Завдання ІІ етапу Олімпіади охоплюють сфери державних фінансів, у тому числі бюджетну та податкову системи, фінансів суб’єктів господарювання, фінансів домогосподарств, банківської системи та страхування.

Детальніша інформація в інфолисті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */