День Безпечного Інтернету-2020 з Cisco та Державним університетом “Житомирська політехніка”

Shares

5-25 лютого 2020 року з нагоди Дня Безпечного Інтернету Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України, компанія ERC та провідні університети країни, зокрема Державний університет “Житомирська політехніка”, за підтримки Інституту модернізації змісту освіти, запрошують школярів 8-11 класів, учнів професійно-технічних ліцеїв та студентів коледжів приєднатися до онлайн-уроку Інтернет: як безпечно грати, навчатися і працювати!

Викладачу надаються  записи доповідей експертів (тривалістю по 10 хвилин):

«Як хакери захищають Інтернет»

Спікер: Олексій Барановський, к.т.н., CISSP, CISM, CEH, CHFI,  доцент кафедри інформаційної безпеки Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського”

«Небезпеки кіберпростору»

Спікер: Бараненко Роман Васильович, професор кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ
«Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей»

Спікер: Вікторія Іцкович, ERC, директор дивізіону архітектурних рішень, керівник напрямку ІТ-безпеки

Для участі в заході вчитель реєструє свій навчальний заклад за посиланням http://cs.co/SID2020  та миттєво отримує лист з інструкціями до проведення заходу. В листі також надається посилання для реєстрації учнів.

Учасники отримають доступ до курсу Мережної академії Сisco “Вступ до Кібербезпеки  українською мовою.
Кожен учасник отримає сертифікат за умови участі в онлайн-тестуванні.

Навчальні заклади отримують сертифікати за наявності 10+ сертифікатів своїх учнів.

Учасники матимуть можливість поставити запитання експертам, Автори 5-х найбільш цікавих запитань, яких визначать експерти, отримають призи з логотипами організаторів заходу.
На всі ваші запитання з приводу організації заходу радо нададуть відповіді представники оргкомітету:

Єфіменко Андрій Анатолійович, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Державного університету “Житомирська політехніка”, керівник Центру підтримки академій та Центру підготовки інструкторів академій Cisco  Державного університету “Житомирська політехніка”

тел.: 067 388-76-17

Полякова Наталія Петрівна, доцент кафедри Програмного забезпечення автоматизованих систем, Інженерний інститут Запорізького національного університету, керівник Центру підтримки академій та Центру підготовки інструкторів академій Cisco

e-mail: npp@zsea.edu.ua
тел.: 095 5374995

Мережна академія Cisco допомагає отримати навички, які необхідні для успішної роботи в умовах цифрової економіки. Разом з викладачами, роботодавцями та технічними експертами ми створюємо курси, які готують молодь до розбудови цифрового майбутнього світу.

2 коментарі до “День Безпечного Інтернету-2020 з Cisco та Державним університетом “Житомирська політехніка””

  1. я считаю, что сайт сделан на коленке и вам его стоит переделать!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */