Житомирська політехніка долучилась до різдвяної акції благодійного фонду «Місія в Україну»

Shares

Різдвяні свята – це час, коли кожен може відчути себе Святим Миколаєм та допомогти тим, хто цього потребує. Так, МБФ «Місія в Україну» організував чудову акцію по благодійному збору коштів на соціальну реабілітацію дітей та молоді з інвалідністю.

Для того, щоб зробити благодійний внесок, достатньо було придбати різдвяну листівку, створену на основі рисунку одного з підопічних «Місії». Державний університет «Житомирська політехніка», розуміючи важливість та цінність такої допомоги, не залишився осторонь та долучився до збору коштів. Зібрані кошти було передано Тетяні, представниці «Місії в Україну».

Щиро дякуємо представникам МБФ «Місія в Україну» за можливість долучитися до доброї справи, а також усім небайдужим студентам, викладачам та співробітникам університету, хто взяв участь у зборі коштів!

МБФ «Місія в Україну» ‒ це благодійна організація, чия діяльність спрямована на допомогу  жінкам з небажаною вагітністю та дітям з інвалідностями. Організація функціонує вже більше, ніж 20 років, надаючи різні послуги від консультацій до реабілітації діток з особливими потребами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */