Випуск магістрів Державного університету “Житомирська політехніка” – 2019

Shares

“Сьогодні в Державному університеті «Житомирська політехніка» відлунали урочистості з нагоди Випуску магістрів 2019 року. Пишаємося, що завершили навчання та здобули освітній ступінь магістра 980 наших випускників!!!

В кожного з Вас був свій шлях до такого бажаного диплому магістра – кому все давалось з легкістю, кому через зусилля та наполегливість! Але сьогодні, всі Ви – випускники Державного університету «Житомирська політехніка»! Висловлюю вдячність викладачам, батькам, родинам наших випускників адже це і їх випуск також, їх закінчення магістратури!

Ось і закінчилося Ваше навчання в університеті, шановні випускники! Всі заліки складені, сесії пройдені і дипломи захищені! Здавалося, ще вчора була посвята в першокурсники, перші заліки, перша сесія. Але сьогодні Ви вже випускники! Тож сміливо крокуйте вперед по життю! Памʼятайте, Ви – випускники Житомирської політехніки! Це Ваше звання! Несіть його з гордістю!

Обовʼязково повертайтеся, не забувайте рідних стін Житомирської політехніки, та нехай за порогом Вас чекає щасливе життя!

Хочу побажати Вам успіху, щасливого та світлого майбутнього в мирній та процвітаючій Україні, професійного зростання, родинного затишку, кремезного здоров’я!

Зі святом Вашого випуску!!”

За інформацією ректора Житомирської політехніки Віктора Євдокимова в соціальній мережі Facebook.

ФОТО з урочистої церемонії вручення дипломів (Тетяна Штилюк)

ФОТО (Мартін Богдановський)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */