Студенти Житомирської політехніки відвідали відкриття фото-виставки «Погляд АТО. 1000 облич»

Shares

6 грудня 2019 року студенти Житомирської політехніки гірничо-екологічного факультету груп ГГ-26, та ГГ-27 к, факультету бізнесу та сфери обслуговування груп ЕК-3 та МЕ-5, їх куратори доц. Каленчук Л.В. та доц. Криворучко А.О. разом з проректором з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики університету Денисюк О.Г. відвідали відкриття фото-виставки, що присвячена Дню збройних сил України «Погляд АТО. 1000 облич». Автор фото-виставки Леонід Шрайбікус.

На церемонії відкриття були присутніми представники Житомирської обласної державної адміністрації на чолі з головою ЖОДА Віктором Бунечко, військовослужбовці Збройних сил України, які стали обличчями даної фото-виставки. Окрасою відкриття став тематичний виступ співачки та волонтера Світлани Ніконорової.

Нам було приємно зустріти на заході наших випускників, військових – героїв виставки Сергія Голяку та Сергія Артьомова, які, в тому числі, у своїх виступах звернулися до присутніх студентів з настановами , побажаннями та своїм баченням майбутнього. Студенти університету мали можливість поспілкуватися з військовими, задати питання, які їх цікавили.

Також наші студенти мали можливість долучитися до створення оберегів для військових, які беруть участь у захисті України на Сході. Вони залишили свої побажання на міні-вишиванках, які пізніше будуть заламіновані та освячені.

Виставка розміщена в холі 3го поверху приміщення Житомирської обласної ради на майдані Корольова 1. Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з нею. Фото-виставка буде у вільному доступі до березня 2020 року!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */