Міжнародне підвищення кваліфікації у Житомирській політехніці

Shares

10-14 грудня 2019 р. у Житомирській політехніці на базі Центру післядипломної освіти університету старший викладач кафедри бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту Брестського державного університету (Республіка Білорусь) Кайдановський Сергій Петрович пройшов міжнародне підвищення кваліфікації.

Керівником підвищення кваліфікації було призначено завідувача кафедри обліку і аудиту, доктора економічних наук, професора Легенчука Сергія Федоровича. По успішному завершенню підвищення кваліфікації Кайдановській С.П. отримав сертифікат.

Також було укладено Угоду про співпрацю між Державним університетом «Житомирська політехніка» (Україна) та Брестським державним технічним університетом (Республіка Білорусь).

В рамках Угоди про співпрацю основними напрямами, що становлять взаємний інтерес для закладів є:

– академічний обмін студентами для реалізації і освоєння змісту освітніх програм бакалаврату, магістратури, аспірантури, докторантури, в тому числі для проходження навчальних, виробничих за фахом, переддипломних практик, а також підвищення кваліфікації, стажування керівних працівників, спеціалістів;

– спільне проведення наукових, науково-практичних та практичних заходів (конференцій, семінарів, симпозіумів, круглих столів);

– запрошення членів професорсько-викладацького складу і наукових працівників закладів для читання лекцій, проведення семінарських, практичних занять, лабораторних робіт, проведення консультацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */