Кураторська година студентів ГЕФ з нагоди Всесвітнього дня футболу

Shares

З нагоди Всесвітнього дня футболу, який традиційно відзначається міжнародною футбольною спільнотою 10 грудня, на гірничо-екологічному факультеті відбулась кураторська година. Організація Об’єднаних Націй ухвалила рішення про появу свята у зв’язку з постійно зростаючим інтересом людей різного віку й різних національностей до цієї захоплюючої гри. Куратором групи ГГ-27 доц. Панасюком А.В. своїм студентам був запропонований цікавий формат заходу та «виїзна» кураторська година.

Студенти першого курсу мали можливість відвідати гру між командами Політех-Твій час та Медик. Матч відбувся 15 грудня у спортивному залі ФОК в рамках 9го туру Елітного дивізіону Відкритого чемпіонату міста Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2019/2020 років.

Нажаль команда, за яку виступає куратор групи ГГ-27, Панасюк Андрій Вікторович, зазнала поразки, проте студенти отримали позитивний досвід підтримки команди університету!

З нагоди свята студенти побажали гравцям команди Політех-Твій час лише перемог, відмінної гри, побільше голів, міцного здоров’я та відданих вболівальників. За емоції, які викликає футбол у гравців та вболівальників багато хто вважає, що футбол – це стиль життя, а не гра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */