FCITMR Innovation Technology Fest 2019 – започатковуємо нові традиції Житомирської політехніки

Shares

11 грудня у Державному університеті “Житомирська політехніка” відбувся FCITMR Innovation Technology Fest, в якому взяли участь студенти, викладачі кафедр університету.

Фестиваль став частиною заходів в рамках святкування Дня факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки.

Великою увагою відвідувачів фестивалю користувався стенд студентської лабораторії MechLAB, в якій були представлені вироби з сучасного стерелітографічного фотополімерного 3D-принтера «Anycubic Photon» з технологією друку «MLSA LCD», а також власні модернізовані версії FDM 3D-принтерів.

На  стендах кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Самотокіна Б.Б. були представлені сучасні засоби промислової автоматизації, системи датчиків та вимірювальна апаратура, засоби мобільна робототехніка та мехатроніки, колісні та крокуючі платформи,  плаваючі засоби,  дрони.

Значну увагу відвідувачів фестивалю отримали експонати кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки, серед яких були представлені комп’ютерізовані інформаційно-вимірювальні системи, обладнання для калібрування та сертифікації вимірювачів фізичних величин.

Систему моніторингу та аналізу дорожнього руху «Безпечне місто» представила кафедра автомобілів і транспортних технологій. Гості фестивалю ознайомилися з передовими технологіями моніторингу транспортних потоків, можливостями використання інтелектуальних транспортних систем.

Фестиваль викликав значний інтерес серед студентів і викладачів й цим започаткував традицію проведення виставок передових досягнень кафедр ФКІТМР до Днів факультету.

Чекаємо на наступному фестивалі, у 2020 році!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */