Знайомство з Житомирською політехнікою студентів Житомирського торговельно-економічного коледжу

Shares

19 листопада Державний університет “Житомирська політехніка” гостинно відкрив двері для студентів  Житомирського торговельно-економічного коледжу з метою профорієнтації.

Програма профорієнтації складалася з декількох блоків.

Перший блок – лекційний. Майбутніх абітурієнтів познайомили з університетом та студентським життям. Перед студентами виступили лідери студентського активу університету Іван Новосьолов та Дмитро Безпалько.  Викладачі кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин доц. Юрківський Олександр та доц. Бондарчук Віталій розповіли студентам про поєднання бізнесу та сучасних цифрових технологій, можливості, які відкриваються перед студентами з точки зору майбутнього. Окрім лекційного матеріалу студентам коледжу презентували інструмент контролю використання коштів в державних підприємствах. Зокрема, вони змогли власноруч перевірити як використовує кошти їх коледж.

Наступний блок – екскурсійний. Для студентів коледжу була проведена екскурсія університетом, під час якої наші студенти-волонтери та викладачі ознайомили гостей університету із сучасними технологічними розробками, стартами, проектами студентів з мехатроніки та робототехніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */