Завідувач кафедри екології Ірина Коцюба взяла участь у засіданні колегії Державної екологічної інспекції Поліського округу

Shares

21 листопада 2019 року в Державній екологічній інспекції Поліського округу відбулось засідання колегії. У роботі засідання взяли участь члени колегії, а також запрошені гості, серед яких Коцюба Ірина Григорівна – завідувач кафедри екології, кандидат технічних наук Державного університету «Житомирська політехніка». Відповідно до порядку денного на засіданні колегії було обговорено результати здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища за 9 місяців 2019 року.

Голова колегії Сергій Федоренко прозвітував про результати роботи Інспекції, окремо зупинився на результатах здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства, висвітлив проблемні питання екологічного характеру Житомирської та Рівненської областей. З громадськістю, яка була присутня на засіданні обговорено ряд проблемних питань Житомирщини, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу надана вичерпна відповідь на актуальні запитання.

За результатами роботи колегії прийнято за основу відповідний проект рішення, який буде доопрацьовано з урахуванням наданих під час засідання пропозицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */