Круглий стіл «Поводження з ТПВ на регіональному рівні: виклики, можливості, стратегічні перспективи та регіональний план»

Shares

25 листопада 2019 в Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування під час круглого столу «Поводження з ТПВ на регіональному рівні: виклики, можливості, стратегічні перспективи та регіональний план», який організував офіс з розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою», обговорили успіхи та перспективи реалізації програми «U-LEAD з Європою».

Програма «U-LEAD з Європою» фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Представники 11 ОТГ Житомирщини поділилися досвідом у поводженні з твердими побутовими відходами за підсумками проекту «Покращення якості послуг у сфері управління відходами на муніципальному рівні в об’єднаних територіальних громадах», що реалізувався в області упродовж року.

Учасниками круглого столу стали представники пілотних та запрошених громад, представники ЦРМС, Житомирської ОДА, регіональні екологічні громадські організації, місцеві експерти, депутати ВР та обласної Ради.

Кафедру екології Державного університету  “Житомирська політехніка” на заході представляли к.т.н., доцент кафедри екології Корбут Марія Броніславівна та завідувачка кафедри екології к.т.н., доцент Коцюба Ірина Григорівна, яка є експертом проекту GIZ та виступила з доповіддю на тему “Місцеві плани дій щодо поводження з ТПВ – дорожня карта успіху. Результати підготовки, основні проблеми та потреби пілотних ОТГ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */