ІІ Всеукраїнська конференція «Проблеми облікового, контрольного та аналітичного забезпечення в системі управління»

Shares

14-15 листопада відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми облікового, контрольного та аналітичного забезпечення в системі управління», що проходила у Вінницькому національному аграрному університеті. В роботі конференції взяли участь викладачі Житомирської політехніки, зокрема: в.о. завідувача кафедри менеджменту і підприємництва, д.е.н., доц. Остапчук Тетяна Петрівна; професор кафедри обліку і аудиту, д.е.н., проф. Замула Ірина Валеріївна та доцент кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин, к.е.н., доц. Травін Віталій Вікторович.

На конференції були обговорені, провідними вітчизняними науковцями, економістами-практиками, молодими вченими, проблеми облікового, контрольного та аналітичного забезпечення в системі управління як на мікро-, так і на макрорівнях, був проведений пошук шляхів формування комплексу науково-обгрунтованих рекомендацій щодо підвищення якості інформаційного забезпечення процесу управління.

Робота конференції проходила за наступними секціями: 1) облік і оподаткування в умовах міжнародної економічної інтеграції: проблеми та виклики; 2) трансформація економічного контролю і аналізу в умовах адаптації до тенденцій міжнародної практики; 3) актуальні напрями розвитку фінансової системи країни в умовах глобалізації.

Окрім того, на конференції тривали гострі дискусії щодо прийнятого в першому читанні 13 листопада 2019 р. Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення». Були обговорені ризики його прийняття для національної безпеки країни.

Підсумком конференції стала ухвала резолюції, яка поєднала всі наукові напрями, що були обговорені на пленарному засіданні конференції, а також за результатами роботи в наукових секціях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */