“День студента 2019” в Житомирській політехніці

Shares

Протягом минулого тижня в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувалися різноманітні заходи-святкування з нагоди Міжнародного дня студента. Відзначимо, що до заходів долучилися як студентський актив університету, так і викладачі Житомирської політехніки.

Так, на перервах студентів розважали органи студентського самоврядування різноманітними вікторинами, конкурсами та живим співом під гітару. Профком студентів університету підготував фотозону, що складалась з різнокольорових кульок з різноманітними хештегами. Радіємо, що протягом декількох днів наша фотозона користувалася неймовірним попитом у студентів, викладачів та просто гостей університету.

Кульмінацією святкувань став фантастичний концерт DANCE BATTLE 2019, що поєднав у собі танцювальні змагання між факультетами, виступи представників студентських творчих колективів та яскравий перфоменс від університетської КВК-команди. Ведучими концерту були студентський ректор Дмитро Безпалько та студент-магістр Ярослав Колодій. Гостей концерту розважали солісти ансамблю «Аккорд» Ступак Анна, Шваб Марія та Євдощук Андрій з піснею “Shallow”, Денис Любченко з піснею «Human», танцівники ансамблю «Гармонія», команда КВК «Тополиный пух».

Журі танцювального конкурсу не змогли однозначно визначити переможця. Їх вподобання за перше місце розділилися між командами гірничо-екологічного факультету та факультету бізнесу та сфери обслуговування. Саме тому, ці дві команди повторно танцювали свої танці «Маршрутка» та «Корабель» , назвемо їх так, для того, щоб визначити хто з команд отримає Кубок DANCE BATTLE 2019, а хто медалі за перше місце. Як підсумок, кубок втретє поспіль дістався команді ФБСО, команда ГЕФ – була нагороджена, відповідно, медалями за 1 місце. Переможці отримали в подарунок сертифікати на поїздки в будь-які два міста України від ректора університету Віктора Євдокимова.

Дякуємо всім учасникам танцювальних команд факультетів Житомирської політехніки за яскраве дійство! Дякуємо за неординарні танці! Дякуємо за жагу до перемоги! Ви  – найкращі!

Висловлюємо вдячність всім студентам та викладачам, які долучилися до організації та проведення заходів з нагоди Дня студента!

З Днем студента Житомирська політехніка!

ФОТО

ФОТО2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */