Участь представників Житомирської політехніки у Міжнародній конференції “Практика впровадження управлінського обліку та бюджетування”

Shares

23 жовтня 2019 р. викладачі Державного університету “Житомирська політехніка”, зокрема: кафедри менеджменту і підприємництва (к.е.н., доц. Юшкевич О.О., к.е.н. Сотник А.А.); кафедри обліку і аудиту (д.е.н., проф. Замула І.В., к.е.н., доц. Іваненко В.О.); кафедри цифрової економіки та міжнародних відносин (к.е.н., доц. Травін В.В.) стали активними учасниками Міжнародної конференції “Практика впровадження управлінського обліку та бюджетування”, яка другий рік поспіль організовується в місті Києві. Мета конференції визначила її цілі та зміст.

Спільно з провідними науковцями та практиками, віце-президентом SigmaBleyzer Владиславою Магалецькою, директором Bisiness Education Solution Оленою Баришніковою, директором з розвитку ІFA/IPA (UK) Джонатаном Барбером, бізнес-коучами, консультантами з питань управління, представниками ТОВ “Компанія Май Україна”, SOCAR, Fedest family bakery, rozetka.ua., ТОВ “Клуб сиру”, ТОВ “Асканія-Парк”, група Нафтогаз було обговорено:

– можливості для побудови стратегій зростання українських компаній;

– досвід українських та міжнародних компаній щодо ведення управлінського обліку для генерації якісних інформації для прийняття успішних рішень;

– способи підвищення ефективності та конкурентоздатності бізнесу з урахуванням ризиків.

Викладачі Житомирської політехніки, які брали участь у конференції, висловлюють вдячність декану факультету публічного управління та права, д.е.н., проф. Грицишену Д.О. за надану можливість відвідати даний захід та отримати нові знання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */