Студент Житомирської політехніки Денис Любченко – учасник стажування «Місія AРР та українських підприємців ІТ-індустрії до Польщі»

Shares

Студент та координатор Starup HUB’у Житомирської політехніки Денис Любченко став учасником стажування «Місія AРР та українських підприємців ІТ-індустрії до Польщі». Його було запрошено як представника одного з найкращих стартапів BeeWorker та університету Житомирщини від Агенції регіонального розвитку в кооперації з PARP до міст Варшава та Гданськ.

Під час 4-денної поїздки Денис став учасником Wolves Summit 10th edition у м. Варшава. Це міжнародний саміт, який відбувається по всім країнам Європи, в рамках якого стартапи та бізнес мають можливість знайти собі партерів, інвесторів чи просто неоціненний досвід.

Окрім цього, учасники саміту відвідали простори Google for startups (безкоштовний коворкінг та простір для стартапів, який був побудований замість старого спиртового заводу) та Facebook, де Денис познайомився з бізнес-інструментами для малого та середнього бізнесу від цієї компанії та з відповідальною особою за політику Facebook в Україні (відзначимо, що Facebook посилено підтримує Україну та робить все заради інформаційної безпеки українців, бо наша країна знаходиться в зоні ризику). Був візит учасників і до Агенції регіонального розвитку Польщі (організатора програми).

Також поїздка передбачала перебування у Гданську для ознайомлення з Гданським техно-парком – місцем, де народжуються технології для всієї Польщі. Для нас цінним є те, що у ході B2B зустрічей з польським бізнесом, окремі його представники вже знали про Житомирську Політехніку та бажали університету не знижувати темпи розвитку.

В поїздці брали участь представники стартапів, Агенцій регіонального розвитку, керівники та працівники IT-бізнесу й кластерів зі всієї України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */