Переможцем Турніру Житомирської політехніки серед першокурсників з міні-футболу стала команда ФКІТМР ААГ-21

Shares

У Державному університеті “Житомирська політехніка” відбувся Турнір серед першокурсників з міні-футболу. Учасники змагань вкотре довели, що футбол є популярним видом спорту серед студентів університету, адже в них взяли участь 11 команд, більше ніж 100 гравців.

На початковому етапі було проведено жеребкування і визначено групи. За результатами групового етапу, в наступний круг змагань з першого місця групи A вийшла команда АТ-29, з групи В – команда РР-48, з групи С – команда ГРС-1.

Команди ААГ- 21, ПМ-140 зайняли 2 місце в групі B і А, тому саме вони грали між собою за вихід у півфінал. Напружений і важкий перший тайм завершився з рахунком 1:1. Але в другій половині гри команда ААГ-21 не залишила супернику жодних шансів і виборола перемогу з рахунком 7:1.

27 вересня в п’ятницю представники півфіналістів взяли участь у жеребкуванні. В результаті якого сформувались такі пари команд : ГРС-1 : ААГ-21, РР-48 : АТ-29.

За результатами півфінальних матчів до фіналу Турніру вийшли команди РР-48 та ААГ-21. РР-48 з рахунком 4:1 обіграла команду АТ-29, а команда ААГ-21 впевнено пройшла свого суперника ГРС-1 та перемогла з рахунком 11:3

В середу 2️ жовтня відбувся фінал Турніру Житомирської політехніки серед першокурсників з міні-футболу.

Переможцем Турніру стала команда ФКІТМР ААГ-21, срібними призерами – команда ГЕФ ГГ-48, бронзовими – ще одна команда ФКІТМР АТ 29.

Кращим гравцем турніру визнано Бігоцького Ігоря (група ГГ-48, ГЕФ).

Кращим голкіпером турніру став Володін Володимир (група ААГ-21, ФКІТМР).

Дякуємо студенту гірничо-екологічного факультету Артему Нестерчуку та доценту Панасюку Андрію за проведення турніру. Дякуємо всім командам, які брали участь у турнірі.

Особливу вдячність висловлюємо Профспілці студентів Житомирської політехніки, голові Профспілки Сергію Сичу та  нашому випускнику Савіцькому Владиславу за підтримку турніру та цінні подарунки.

19 жовтня 2019 року стартує Відкритий чемпіонат міста Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2019/2020. Готуємося…

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */