Кураторська година для студентів ГЕФ з нагоди Дня захисника України

Shares

На гірничо-екологічному факультеті відбулась кураторська година в групі ГГ-27, яку студенти 1 курсу разом з куратором, доц. Панасюком А.В. присвятили доволі молодому державному святу, але неймовірно значимому сьогодні – Дню захисника України, яке відзначалось в нашій державі 14 жовтня.

Формат даного заходу був відкрита дискусія з переглядом відео та презентаціями, що висвітлюють подвиги наших Захисників України. Студенти висловлювали свої думки, погляди та ділилися між собою фактами, що їм відомі про наших військових, чоловіків та жінок, які захищають нас та Україну. Таким чином, молодь,  обґрунтовувала свою громадянську позицію та розширювала свої знання в національно-патріотичного напрямі.

У межах заходу були згадані й  наші студенти та випускники, які брали та беруть сьогодні активну участь в обороні України, захисті її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканості.

Дякуємо нашим Захисникам за їх щоденний подвиг!

Слава Україні! Героям Слава!

 

2 коментарі до “Кураторська година для студентів ГЕФ з нагоди Дня захисника України”

  1. Молодець Андрій Вікторович. Дайош звання кращого куратора ГЕФ доц. Панасюку А.В.!!!

  2. Повністью згоден з вами,Сергію!
    Вікторович повністью заслуговує це почесне звання не тільки як комунікабельний та відповідальний викладач та куратор. Андрій є прикладом для багатьох студентів, викладачів своєю активністю в спорті. Чого тільки варта його ініціатива створення футбольної команди Політех-Твій Час результатом якої стало вихід в вищу лігу м. Житомир і визнання його найкращим вратарем сезону 2018-2019 років. Вікторович є прикладом людини яка перетворює свої мрії в результат!
    Він найкращий!)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */