Еразмус+/KA107: візит викладача університету Думлупінар (Туреччина) до Житомирської політехніки

Shares

В період з 8.10.2019-11.10.2019 тривав візит учасниці Міжнародної програми академічних обмінів Еразмус+/KA107 Мерве Коньяр. Мерве є викладачем університету Думлупінар (Туреччина) – партнера Державного університету “Житомирська політехніка” в освітній та науковій діяльності. Така співпраця сприяє обміну новітніми методиками навчання у вищій школі, обміну змістом навчальних програм певних курсів та напрямами наукових досліджень.

У рамках візиту Мерве проводила заняття для студентів-філологів, під час яких вони дізнавалися про особливості англійської мови для академічних та професійних цілей, порівнювали їх із англійською мовою загального вжитку, опановували основи турецької мови, досліджували поняття мовної інтерференції в дії.

Викладачі та студенти кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики активно долучилися до програми візиту, практикували англійську мову як мову міжнародного спілкування, з допитливістю та завзяттям фахівця-філолога виконували поставлені завдання.

Студенти, викладачі та гостя висловили взаємні сподівання на подальшу співпрацю в галузі дослідження та викладання англійської мови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */