Участь студентів та викладачів ФКІТМР Житомирської політехніки у “Дні кар’єри”

Shares

19 вересня, на площі Польовій 6-А, відбулося урочисте відкриття новозбудованого приміщення Житомирського міського центру зайнятості. В рамках даного заходу заклади освіти міста Житомира брали учать у профорієнтаційному заході “День кар’єри”.

Житомирську політехніку представляли студенти та викладачі факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та робототехніки.

Школярі різного віку мали можливість познайомитися зі студентськими розробками, цікавими роботами, отримати консультації щодо умов вступу, перспектив навчання в Житомирській політехніці, а також можливостей працевлаштування під час навчання та по закінченню університету.

Також студенти-волонтери поширювали флаєри про третій Фестиваль науки і техніки “SpaceTechFest 2019”, спрямований на популяризацію наукових досягнень й технологій серед дітей та молоді Житомирщини.

“SpaceTechFest 2019” відбудеться 3 жовтня 2019 р. у Державному університеті “Житомирська політехніка”.

В день Фестивалю також буде проведений Форум та виставка високих технологій, робототехніки, мехатроніки та стартапів, який організовується з метою побудови діалогу між представниками інноваційних компаній, розробниками стартапів, науковцями та STEM-молоддю країн транскордонного співробітництва України і Республіки Білорусь.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати “SpaceTechFest 2019”!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */