Студент Житомирської політехніки Ярослав Козяр став куратором суб-фестивалю «Робо-фест» під час фіналу ХХI Студреспубліки-2019

Shares

23-26 серпня 2019 року на березі Чорного моря, у Лазурному, відбувся фінал XXI Студреспубліки на тему «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління». Студент факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та робототехніки, керівник лабораторії мехатроніки Mech.Lab Житомирської політехніки Ярослав Козяр, став куратором суб-фестивалю «Робо-фест» під час фіналу ХХI Студреспубліки-2019.

Розумна машина, роботи і багато іншого «хайтек-еквіпменту», що не просто дивували, а навіть захоплювали – були продемонстровані MechLab Житомирської політехніки під час «Робо-фесту».

Прогресивна молодь з усієї країни мала можливість розібратися у тонкощах створення роботів, подискутували на тему інноваційної кризи в Україні, а також розібратися у причинах кризи, що дозволило  розробити ряд заходів та пропозицій щодо стратегії індустріального розвитку України, яка б дозволила потрапити до числа світових лідерів.

Студреспубліка – це місце де прогресивна молодь творить майбутнє  України, це сім’я в яку хочеться повертатися знову і знову, це сотні людей які вірять і намагаються змінити нашу країну на краще. Участь, як куратора, одного із студентів Державного університету «Житомирська Політехніка» у фіналі Студреспубліки – ще раз доводить, що наш університет є прогресивним, а наші студенти – одними із тих, хто прагне досягти більшого та сучасного.

Більше інформації

ФОТО з сайту

#MechLab #Студреспубліка2019  #ФКІТМР #Zhytomyr_Polytechnic_State_University #polytechnic_zt

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */