Понад 150 студентів та викладачів Житомирської політехніки взяли участь в екологічній акції з нагоди Міжнародного дня чистих берегів

Shares

Студенти та викладачі Державного університету “Житомирська політехніка” 17 вересня 2019 року долучилися до глобального прибирання берегів річок, морів та океанів нашої Планети (в нашому випадку – річки Тетерів)! Акція відбулась з нагоди Міжнародного дня чистих берегів.

В Україні ця глобальна ініціатива проходить під девізом «Я прибрав – твоя черга -2: Змінимо майбутнє разом». В акції взяли участь більше 150 студентів та викладачів Житомирської Політехніки.

Було вивезено шеститонну вантажівку сміття. Вивіз сміття став можливим за сприяння Житомирського муніципалітету. Висловлюємо вдячність також за наданий інвентар.

Дякуємо всім хто долучився до акції! Дякуємо за небайдужість та злагоджену командну роботу студентам гірничо-екологічного факультету (представникам груп ЕО-39, 38, 37, 36; ТЗНС – 39, 38, 37; РР-48, 45, 47; ГГ-27, 24, 25к; ЗЕО-16-11, 17к), факультету публічного управління та права (представникам груп ПУА-1, 3; ПЛ-1, 2; П-1, 3; ПД-3), факультету бізнесу та сфери обслуговування (представникам груп ЕК-1, 1к та ЕП-45) та факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та робототехніки (представникам груп ААГ-18; АГ-26 та ТРТ-2), а також органам студентського самоврядування на чолі зі студентським ректором Житомирської політехніки Дмитром Безпалько.

Дякуємо за активність та свідому екологічну позицію координаторам акції від університету: заступнику декана гірничо-екологічного факультету Ганні Кірейцевій та кураторам академічних груп-представникам всіх факультетів Тетяні Барановській, Ірині Давидовій, Олені Герасимчук, Олександру Камських, Людмилі Ковалевич, Світлані Обіход, Нелі Остафійчук, Андрію Панасюку та Володимиру Шлапаку.

#EUBeachCleanup #Яприбрав_ТвояЧерга2 #Житомирська_політехніка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */