Команда Житомирської політехніки – срібний призер Космічного напівмарафону Нова пошта на дистанції 5 км “Командна п’ятірка”

Shares

Протягом 7-8 вересня у місті Житомирі відбувався щорічний Космічний напівмарафон Нова пошта. Цього року вперше участь в напівмарафоні на дистанції 5 км “Командна  п’ятірка” (4×5 км) брала команда Житомирської Політехніки.

В неділю, за підсумками дистанції 5 км “Командна  пятірка” (4×5 км), студенти та викладачі університету вибороли друге командне місце.

Найшвидшим на цій дистанції, як в командних змаганнях, так і в абсолютному заліку, був наш Руслан Сулейманов з результатом 18 хвилин та 10 секунд. В командний переможний залік свій доробок внесли також Войтенко Богдан (20 хв. 17 сек.), Пшигалінський Олег (21 хв. 47 сек.) та Гресь Марина (25 хв. 45 сек.).

Дякуємо нашій команді за здобутки! Бажаємо лише нових перемог! Сподіваємося, що кількість учасників Космічного напівмарафону від Житомирської політехніки буде зростати з року в рік.

Дякуємо організаторам за подароване свято спорту! Дякуємо нашому ректору Віктору Євдокимову за фінансову підтримку команди!

До нових перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */