“Студреспубліка. Відновлення” у Державному університеті “Житомирська політехніка”

Shares

7 серпня в Державному університеті «Житомирська Політехніка» відбувалася зустріч студентського активу з представниками Всеукраїнського молодіжного руху Студреспубліка, Артемом Ніколенко та Лусіне Арутюнян (представники з Київщини та Рівненщини відповідно). Під час зустрічі було обговорено питання проведення регіонального етапу гри «Студреспубліка» та залучення студентського активу до Всеукраїнського етапу гри.

Студенти мали змогу попрацювати в групах, побудувати реальний план проведення різних заходів протягом наступного навчального року з метою  залучення молоді до участі та організації регіонального етапу проведення гри «Студреспубліка».

Студенти-учасники отримали теоретичні та практичні навички по ефективних способах заохочення молоді, вміння співпрацювати зі спонсорами задля залучення додаткових ресурсів під планові заходи.

Найбільш активними учасниками зустрічі були Ковальчук Микола, Олександр Ревуцький, Дмитро Безпалько, Ярослав Козяр, Іванисько Наталія, Андрій Коваль, Подольський Владислав, Іван Новосьолов та В’ячеслав Маркус.

Якщо Ви пропустили менторську зустріч з представниками Студреспубліки, але Вам цікаво взяти участь у заходах, що будуть відбуватися протягом наступного навчального року на Житомирщині слідкуйте за нашими новинами або особисто звертайтеся до представників студентського самоврядування Житомирської політехніки.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */