Візит делегації Університету Хаєн, Іспанія до Житомирської політехніки

Shares

Впродовж останніх трьох років Житомирська політехніка проводить активну співпрацю з багатьма європейськими університетами за програмою Еразмус+/Мобільність, а також пошук нових університетів для подальшої співпраці.

Протягом 15-17 липня в Житомирській політехніці перебувала делегація представників Університету Хаєн: директор департаменту досліджень та випробувань матеріалів Проф. Др. Хуан Марія Терронес Саета; заступник директора департаменту досліджень та випробувань матеріалів Проф. Др. Хорхе Суарез Масіаз.

Під час перебування в Житомирській політехніці іноземні гості провели робочі зустрічі із представниками університету: начальником відділу міжнародних зв’язків – Мамраєм В.В., викладачами кафедри розробки родовищ корисних копалин – Коробійчуком В.В. та Шамраєм В.І.

В свою чергу до уваги іноземних колег викладачами ГЕФ було проведено ряд екскурсій на провідні підприємства з видобутку та обробки природного каменю для ознайомлення з проблемами виробництва та пошуку шляхів розвитку гірничопромислового комплексу України, і Житомирської обл. зокрема, рекультивації територій тощо.

Сторони обговорили варіанти співпраці між університетами, а також можливості щодо подальшого науково-педагогічного розвитку і поглиблення співробітництва.

 

Гірничо-екологічний факультет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */