Сезон 2018/2019 команди “Політех-Твій час”: вихід у Вищу лігу м. Житомира та півфінал Кубку голови Житомирської ОДА з футзалу

Shares

Ось і закінчився футзальний сезон 2018/2019 для команди “Політех-Твій час”. З оптимізмом та новими планами вступаємо в новий сезон. А поки про досягнення сезону 2018/2019 року.

На початку березня  у спортивному комплексі ФОК завершився черговий сезон Першої ліги  Чемпіонату м. Житомира з футзалу, за результатами якого команда університету посіла друге підсумкове місце в турнірній таблиці та, відповідно, здобула СРІБНІ медалі.

А головне, що команда “Політех-Твій час” вийшла у Вищу лігу Чемпіонату м. Житомира з футзалу сезону 2019/2020 років. Для нашої команди, це є знаковою подією, оскільки вперше команда закладу вищої освіти буде грати у Вищій лізі.

21 червня завершився Кубок голови  Житомирської облдержадміністрації з футзалу. Серед 12-ти команд-учасниць була і команда “Політех-Твій час”.

Відзначимо, що наша команда дійшла до півфіналу змагань, де у надважких двох матчах (1 поразка, 1 перемога), за різницею забитих/пропущених голів, поступилась майбутньому переможцю турніру команді “Квара”.

Вітаємо гравців, тренерів, спонсорів, студентів та викладачів Житомирської політехніки, а також всіх друзів-вболівальників нашої команди з такими вагомими для нас здобутками!

Команда “Політех-Твій час” висловлює окрему подяку за підтримку та допомогу протягом сезону:

справжньому вболівальнику своєї команди, ректорові Державного університету “Житомирська політехніка” Віктору Євдокимову,

Світлані Гресь та Управлінню національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА,

Ірині Ковальчук та Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради,

Андрію Терещуку та Компанії ФОП Терещук А.В.-Твій Час M.E.Doc.

Дякуємо всім вболівальникам за постійну підтримку та небайдужість! Саме Ваша підтримка в залі дарує “крила” та жагу до перемоги нашим гравцям!

Дякуємо  гравцям та тренерам нашої команди за любов до гри, подаровані емоції та бажання постійно перемагати!

З нетерпінням очікуємо на наступний футзальний сезон у місті Житомирі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */