Практична конференція «SOVa Teacher Training Day @Zhytomyr Polytechnic»

Shares

7 червня 2019 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулася практична конференція з новітніх технологій та методик викладання англійської мови для вчителів закладів загальної середньої освіти та викладачів закладів вищої освіти «SOVa Teacher Training Day @Zhytomyr Polytechnic».

Учасники заходу отримали чудову нагоду підвищити свій рівень володіння інноваційними технологіями та методиками викладання іноземної мови, поділитися власним педагогічним досвідом, збагатитися цілою низкою практичних порад від найкращих тренерів з міжнародним визнанням, відвідати книжковий ярмарок та отримати натхнення на подальшу творчу та плідну працю.

Завершальним акордом SOVa Teacher Training Day став розіграш подарункових сертифікатів та заохочувальних подарунків.

Щиро дякуємо засновниці Студії Освіти для Викладачів (СОВА) Лані Сушко за її високий професіоналізм та відданість своїй справі.

Дякуємо нашим міжнародним партнерам та гостям, а саме Міжнародному освітньо-методичному центру Dinternal Education, Nova Knyha Publishing House, Grade Education Centre, International Language Centre, The First Regional Testing Center for Foreign Languages та Win-Win Cambridge Educational Centre.

Вельми дякуємо усім учасникам за щире бажання вдосконалюватися та не зупинятися на досягнутому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */