Робочий візит представників Житомирської політехніки до Університету Західної Македонії (м. Козані, Греція)

Shares

З 13 травня по 18 травня відбувся візит представників Житомирської політехніки до Університету Західної Македонії (м. Козані, Греція) в рамках участі у проекті Еразмус+ (КА107 Міжнародна кредитна мобільність). Зі сторони Житомирської політехніки участь у проекті взяли керівник даного проекту від університету, професор, в.о. декана факультету економіки та менеджменту Тарасюк Галина Миколаївна та доцент, проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Денисюк Олена Григорівна.

Протягом робочого тижня відбулися зустрічі з керівництвом, викладачами та студентами Університету Західної Македонії, зокрема:

– відбулись робочі зустрічі у Департаменті фінансів по координації роботи європейських проектів, з проректом з академічного навчання університету;

– ознайомились з роботою бібліотеки університету (бібліотечний фонд та електронні ресурси);

– з магістрами програми МВА з бізнес-адміністрування, під час лекцій, подискутували щодо стану та особливостей розвитку економіки України, механізмів співпраці України та країн Європейського союзу, зовнішньої та внутрішньої політики України в умовах Євроінтеграції. Порівняли досвід та умови господарювання підприємств України та Греції.

– під час зустрічі зі студентами магістерської програми МВА з управління освітою, було презентовано особливості системи освіти в Україні, механізми управління освітою на різних рівнях;

– презентовано історію становлення Житомирської політехніки, її міжнародних зв’язків, навчального процесу, наукової роботи університету тощо;

– визначено пріоритети подальшої співпраці між Житомирською політехнікою та Університетом Західної Македонії.

До заходів, в межах робочого візиту, долучилась студентка магістратури спеціальності “Менеджмент” факультету економіки та менеджменту Житомирської політехніки Ірина Поливанюк, яка з лютого 2019 років навчається відповідно до даного проекту по студентському обміну в Університеті Західної Македонії (термін 6 місяців).

Висловлюємо вдячність керівнику даного проекту зі сторони Університету Західної Македонії, доктору економічних наук, професору Евангелосу Сіскосу та керівництву університету за створені бездоганні умови для роботи представників Житомирської політехніки. Очікуємо візит делегації Університету Західної Македонії у червні до міста Житомира.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */