Ректор Житомирської політехніки виступив експертом по Доповіді про стан системи професійного навчання, презентованої НАДС України

Shares

23 травня 2019 року відбулося засідання координаційної ради з питань професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад на якому було презентовано Доповідь про «СТАН СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ, ГОЛІВ МІСЦЕВИХ ДЕРЖАВНИХ АДМІНІСТРАЦІЙ, ЇХ ПЕРШИХ ЗАСТУПНИКІВ ТА ЗАСТУПНИКІВ, ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДЕПУТАТІВ МІСЦЕВИХ РАД».

Доповідь присвячена основним аспектам розвитку професійного навчання державних службовців в Україні.

Експертом даної доповіді виступив ректор Житомирської політехніки, професор Віктор Євдокимов, який з 2018 року є постійним членом Координаційної Ради з питань професійного навчання при Національному агентстві України з питань державної служби. Також у засіданні взяв участь декан факультету публічного управління та права, професор Димитрій Грицишен.

В своїй рецензії ректор визначив специфіку доповіді та окреслив особливості реформування професійного навчання в галузі підготовки фахівців за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Віктор Євдокимов зазначив, що реформування державної служби дозволить у перспективі мотивувати державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування підвищити свою кваліфікацію, а заклади вищої освіти будуть зобов’язані підвищити якість освіти через конкуренцію в даній сфері.

Нагадаємо, що Житомирська політехніка другий рік поспіль є єдиним виконавцем державного замовлення НАДС в Житомирському регіоні з підготовки державних службовців за магістерською програмою 281 «Публічне управління та адміністрування», а в 2018 році, за результатами конкурсу, стала лідером з підготовки магістрів та підвищення кваліфікації за професійними програмами в Україні, виборовши перше місце в усіх рейтингах серед закладів вищої освіти України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */