Науковці Житомирської політехніки прийняли участь в обговоренні актуальних проблем національної безпеки України

Shares

14 травня 2019 року на базі Військової академії (м. Одеса) відбулась п’ята Всеукраїнська курсантсько-студентська науково-практична конференція на тему  «Національна безпека України: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення», співорганізатором якої виступила Житомирська політехніка.

На пленарному засіданні конференції до всіх її учасників власні результати аналізу концепцій мережецентричного ведення бойових дій довів студент факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Ісаєв Андрій Миколайович. Доповідь студента Житомирської політехніки була визнана однією з найкращих з військово-технічної проблематики.

На високому науково-методичному рівні пройшло обговорення курсантсько-студентських досліджень на секції «Проблеми використання сучасних інформаційних технологій у воєнній сфері» під керівництвом завідувача наково-дослідної частини університету Шестакова Валерія Івановича.

За результатами обговорення сформульовані пропозиції щодо вирішення актуальних питань з посилення рівня національної безпеки, які будуть представлені керівництву сектора безпеки і оборони України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */