Левко Іванчук з лекцією “Як спілкуватися з роботами мовою жестів” у Житомирській політехніці в рамках фестивалю “Дні Японії в Житомирі”

Shares

У рамках проведення  фестивалю «Дні Японії в Житомирі» в Житомирській політехніці дослідник Левко Іванчук презентував студентам та викладачам лекцію “Як спілкуватися з роботами мовою жестів”.

Лектор впевнений, що з роботами краще спілкуватись не «мишкою» та клавіатурою. Саме про комунікацію з цифровим світом йшлося у годинній лекції. Під час лекції слухачі дізналися як спільні дослідження лектора з японськими партнерами з науково-дослідноного інституту HONDA допомагають розширити можливості комунікації з цифровим світом навколо нас, а також які технології використовуються для розуміння не тільки вербальної мови, а й мови жестів. Слухачі отримали інформацію про світ японських інновацій, про їхню філософію до науки та досліджень.

В ході лекції відбулась демонстрація роботи обладнання Microsoft Kinect V2.

Лекція була цікава студентам та викладачам Житомирської політехніки, оскільки сфера їх інтересів: комп’ютерні системи та автоматика, інформаційні технології, комп’ютерна інженерія тощо.

По закінченню лекції студенти та викладачі отримали вичерпні відповіді на свої запитання та змогли  самостійно випробувати роботу сенсорного обладнання.

Левко Іванчук, дослідник комп’ютерних систем з досвідом 5-річної роботи та навчання у Японії і Канаді (більше про спікера – http://www.livanchuk.com/ ).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */