Кваліфікаційні роботи студентів кафедри економіки та підприємництва відзначили на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт

Shares

Якість кваліфікаційної роботи, що є підсумковим етапом підготовки студентів як бакалаврського, так і магістерського ступенів вищої освіти, є критерієм рівня підготовки фахівців у закладі вищої освіти. Таким чином, участь у конкурсах дипломних (кваліфікаційних) робіт є тим індикатором, що надає можливість виявити якість та конкурентоспроможність підготовки студентів.

18 квітня 2019 р. на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету відбувся Всеукраїнський конкурс дипломних робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства».  Всього до участі у Конкурсі було представлено 133 дипломних роботи за всіма ступенями вищої освіти з 40 закладів вищої освіти України. Конкурсна комісія оцінювала роботи за численними критеріями, серед яких рівень теоретичних та прикладних досліджень, проведених при написанні кваліфікаційної роботи, якість роботи, обґрунтованість висновків та рекомендацій, наукова новизна тощо.

За результатами конкурсу серед 6 представлених від Державного університету «Житомирська політехніка» робіт, роботу Красненко Катерини Володимирівни було відзначено дипломом ІІ ступеню (науковий керівник – д.е.н., с.н.с. Данкевич А. Є.). Інші роботи відзначено грамотами у різних номінаціях. Вітаємо переможців та їхніх наукових керівників та бажаємо подальших успіхів та натхнення!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */