Участь команди університету в Регіональному дебатному турнірі серед студентів м. Житомира

Shares

17 квітня 2019 р. ГО “Інститут “Республіка” в рамках ВІ “Активна Громада. Право Вибору” провели Регіональний дебатний турнір серед студентів м. Житомира.

Метою проведення турніру було підвищення політичної просвіти та свідомості молоді шляхом залучення її до дискусії про політичні реформи та розвитку інтелектуальних здібностей, ерудиції та критичного мислення.

Студенти проводили дебати за темами:

1. Верховна Рада має прийняти виборчу реформу у 2019 році.

2. Уряд повинен забезпечити прозорі вибори у 2019 році.

3. ВРУ має покращити державне фінансування політичних партій.

4. Кандидати повинні брати на себе відповідальність за виконання своїх програм.

5. Уряд має підвищити відповідальність за побутову корупцію.

У турніри брали участь команди з різних закладів вищої освіти м. Житомира. Житомирський державний технологічний університет представляла команда у складі Меньшикової Іванни (група ТР-12, ФІКТ), Погребніченко Павла (група КБ-2,ФІКТ), Новосьолова Івана (група ЕП-44, ФЕМ), Ратнера Давида (група АТ-26, ФКІТМР), Подольського Владислава (група МЕ-3, ФОФ), Печенюка Віталія  та Яцківської Анастасії (група ПД-2, ФПУП).

Куратор команди від ЖДТУ – заст. декана факультету публічного управління та права, к.е.н., доцент Барановська Тетяна Василівна.

1 місце за результатами дебатів посів студентський ректор ЖДТУ Новосьолов Іван, який буде представляти м. Житомир у Національному дебатному турнірі в м. Києві 11 травня 2019 р. Почесне 2 місце здобув Погребніченко Павло.

Дякуємо організаторам за пізнавальний захід! Подяка куратору та учасникам команди ЖДТУ за активну участь у турнірі! Найщиріші вітання нашому переможцю Івану Новосьолову та побажання успіхів на національному рівні!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */