Студентський ректор Іван Новосьолов взяв участь у Регіональному тренінгу із забезпечення якості вищої освіти (м. Харків)

Shares

6-7 квітня 2019 року громадська організація «Українська асоціація студентів» у рамках діяльності Національного об’єднання студентських експертів з питань якості вищої освіти у м. Харкові провела Регіональний тренінг для студентів з якості вищої освіти. Участь в тренінгу взяв студентський ректор ЖДТУ Іван Новосьолов.

Тренінг проводили експерти з питань якості вищої освіти в України. Тренінг мав лекційну частину, під час якої  були окреслені питання якості вищої освіти, в тому числі на прикладі  ЄС, а також визначені механізми долучення  студентів до цих процесів в Україні.

Був й практикум,  під час якого учасники мали змогу проаналізувати освітні програми університетів за різними критеріями та розробляли шляхи вирішення проблем, що можуть виникати в роботі університетів. Особливо цікавою була гра-симуляція: кожен учасник тренінгу   виступав в ролі члена акредитаційної комісії,  мав можливість проаналізувати звіт університету про діяльність та поставити «незручні» запитання представникам закладів вищої освіти.

Учасники тренінгу матимуть змогу доєднатися до кола студентських експертів з якості вищої освіти та в подальшому долучатимуться до діяльності Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */