Студентка кафедри економіки та підприємництва Волосатова Марія здобула диплом І ступеня у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт

Shares

Студенти кафедри економіки та підприємництва беруть активну участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з різних напрямів та спеціальностей. Так, 11-12 квітня 2019 р. на базі Подільського державного аграрно-технічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК».

Житомирський державний технологічний університет у конкурсі представляла студентка кафедри економіки та підприємництва спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Волосатова Марія. Під час підсумкової  конференції за участі представників закладів вищої освіти з усієї України Марія виборола І місце та була відзначена дипломом відповідного ступеню.

Вітаємо Марію та її наукового керівника к.е.н., доц. Юшкевич Олену Олександрівну із науковим здобутком. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, реалізовувати свій творчий та науковий потенціал, а також досягати висот в усіх сферах життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */