Студент кафедри економіки та підприємництва Бужимський Віктор здобув ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Shares

Харчова промисловість є однією з провідних галузей економіки України. Відтак, визначення ефективних напрямів та шляхів її розвитку формує важливе науково-прикладне завдання. Неабияку роль при цьому відіграють наукові пошуки студентської молоді, яка часто демонструє свіжий погляд на вирішення існуючих проблем.

Так, з метою надання можливості студентам представити результати своїх наукових досліджень 11-12 квітня 2019 р. на базі Національного університету харчових технологій відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» (секція “Економіка та управління в харчовій промисловості”). Житомирський державний технологічний університет представляли студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Бужимський Віктор.

За результатами представлення наукової роботи Бужимського Віктора було відзначено дипломом ІІІ ступеня. Вітаємо Віктора та його наукового керівника к.е.н., доц.  Олену Григорівну Денисюк з одержаним науковим здобутком! Бажаємо творчого натхнення, успіхів у подальших наукових та професійних пошуках, міцного здоров’я та втілення усіх планів в життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */