Старт Других обласних курсів гідів-екскурсоводів на базі Житомирської політехніки

Shares

23 квітня 2019 року вдруге стартували Обласні курси гідів-екскурсоводів, що проводяться за підтримки Житомирського обласного туристичного інформаційного центру обласної ради і управління культури та туризму Житомирської облдержадміністрації на базі Житомирської політехніки.

Навчання проходить двічі на тиждень. Програма  включає  як теоретичні, так і практичні заняття, виїзні оглядові екскурсії по місту та області. Курси читають практикуючі гіди, екскурсоводи, історики та краєзнавці Житомирщини. Екзаменом по закінченню курсів буде авторська оглядова екскурсія по м. Житомиру та області.

Курс орієнтований не лише на студентів, а також на людей, яким цікаве спілкування, історія, культура, які не бояться змін, люблять подорожувати. По закінченню курсів учасники отримають сертифікат програми професійної освіти «Гід-екскурсовод: Основи туристичного супроводу». Випускники даних курсів вже в 2019 році зможуть  долучитися до  «Асоціації гідів Житомирщини» та бути офіційно працевлаштованими.

Організаційний супровід зі сторони університету здійснюють викладачі та студенти кафедри менеджменту і туризму  на чолі з завідувачем кафедри, професором Галиною Тарасюк. В Житомирській політехніці здійснюється підготовка бакалаврів та магістрів за спеціальністю “Туризм”, функціонує Студентське екскурсійне бюро.

Під час Вступної кампанії-2019 відбудеться перший набір бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». На сьогодні є потреба висококваліфікованих спеціалістів сфери готельно-ресторанних послуг, які сприяють задоволенню таких першочергових потреб туристів, як проживання й харчування.

Впевнені, що навчання на Обласних курсах гідів-екскурсоводів допоможе всім їх учасникам здійснити омріяні екскурсії в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */