Кваліфікаційні роботи студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відзначено на Всеукраїнському конкурсі

Shares

Важливим елементом підготовки студентів є останній етап – написання та захист кваліфікаційної роботи. Саме під час свого кваліфікаційного дослідження студенти мають змогу застосувати всі знання, які отримали протягом навчання, та апробувати їх на матеріалах конкретного підприємства. Відтак, якість кваліфікаційних робіт є одним з критеріїв якості підготовки фахівців в цілому, їх рівня кваліфікації.

З метою оцінювання якості кваліфікаційних робіт на всеукраїнському рівні кафедра економіки та підприємництва традиційно бере участь у відповідних конкурсах, де змагаються між собою представники вищих навчальних закладів з усієї України.

Підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відбувся 28-29 березня 2019 р. на базі Одеського національного політехнічного університету. Протягом двох днів поважна конкурсна комісія, що складалася з представників провідних вищих навчальних закладів, ретельно вивчала, аналізувала та оцінювала кваліфікаційні роботи, представлені на розсуд журі Конкурсу.

За підсумками проведеного Конкурсу кваліфікаційні роботи студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» були відзначені нагородами різного рівня. Так, дипломом І ступеня відзначено роботу Черниш Валерії Андріївни (науковий керівник – д.е.н., доц. Валінкевич Н. В.), дипломом ІІ ступеня – роботу Николайчука Віктора Віталійовича (науковий керівник – к.е.н., доц. Виговський В. Г.). Інші роботи, представлені на Конкурс від Житомирського державного технологічного університету, також відзначено грамотами у різних номінаціях. Одержані нагороди вчергове підтвердили високий рівень якості підготовки фахівців у ЖДТУ.

Вітаємо переможців та їхніх наукових керівників! Бажаємо подальших наукових звершень та творчих злетів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */