Команда магістрів та випускників ГЕФ – переможець Футбольного турніру імені проф. Бакки М.Т.

Shares

З 23 по 25 квітня 2019 року  на футбольному полі Житомирської політехніки відбувся Футбольний турнір імені проф. Бакки М.Т., який щороку проводиться серед команд-студентів 1-4 курсів, магістрів та випускників гірничо-екологічного факультету з нагоди святкування Дня факультету.

Цього року в турнірі взяли участь 52 футболіста, які представляли 5 команд. За багаторічну історію, найбільшу кількість перемог у Футбольному турнірі імені проф. Бакки М.Т. здобула Команда випускників ГЕФ різних років. Цього року були представлені окремо команди 1, 2, 3 та 4 курсів, а також об’єднана команда магістрів та випускників ГЕФ.

Кожна команда провела протягом турніру по 4 гри, за результатами яких місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда «Магістри та випускники»

ІІ місце – команда 2 курсу

ІІІ місце – команда 1 курсу

4 місце – команда 3 курсу

5 місце – команда 4 курсу

Як бачимо, цей рік не став винятком – переможцем Футбольного турніру імені проф. Бакки М.Т. стала команда, за участі випускників ГЕФ.

Вітаємо переможців!!! Дякуємо всім футболістам за участь на турнірі!

Висловлюємо подяку доц. Панасюку Андрію Вікторовичу за організацію та проведення турніру. Організатори вдячні спонсорам, які виявили бажання привітати переможців та учасників турніру. Дякуємо нашим фотографам Івану та Тетяні за фоторепортаж з турніру.

Окрема подяка голові Профкому студентів Сичу Сергію за відзначення цінним подарунком випускника ГЕФ, капітана футзальної команди «ЖДТУ-Твій-час» Гвоздя Андрія «За вірність традиціям», який допоміг своєю грою вибороти перемогу команді магістрів та випускників ГЕФ.

Нагородження переможців та учасників відбудеться під час святкування Дня гірничо-екологічного факультету 16 травня 2019р. об 11.20 в фойє 1 поверху університету.

Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */