Розвиток вищої освіти в галузі автоматизації, робототехніки та комп’ютерно-інтегрованих технологій: синергія виробництва та освіти

Shares

28 березня 2019 року кафедрою автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Б.Б. Самотокіна за сприяння керівництва ЖДТУ було проведено Круглий стіл “Перспективні напрями розвитку вищої освіти в галузі автоматизації, робототехніки та комп’ютерно-інтегрованих технологій. Синергія виробництва та освіти”.

У заході взяли участь представники приватного бізнесу та державних структур і установ:  ДП «Євроголд Індестріз ЛТД», ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна», ТОВ «ЕНКОН», ТОВ «Магія комфорту», ТОВ СП «АТЕМ-ФРАНК», ІСМ Україна (ISM eCompany), ТОВ «Пак-трейд», ТОВ «Житомир-Агробудіндустрія», Житомирський апеляційний адміністративний суд (відділу інформаційного забезпечення).

У ході круглого столу було представлено результати діяльності кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Б.Б. Самотокіна за останні 5 років та обговорено навчальні плани й процес підготовки фахівців спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */