ХV Всеукраїнська наукова on-line конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених з міжнародною участю «Сучасні проблеми екології»

Shares

На базі Житомирського державного технологічного університету 28 березня 2019 року відбулася ХV Всеукраїнська наукова on-line конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених з міжнародною участю «Сучасні проблеми екології». Проведення конференції є традиційним і проходить щорічно, організатором конференції є кафедра екології гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету.

Участь у конференції взяли студенти, магістри та аспіранти з 17 закладів вищої освіти України та з 4 закладів Республіки Білорусь. На конференцію було подано понад 100 тез, які були поділенні за п’ятьма науковими напрямками: екологічна освіта та збереження біорізноманіття; екологічна безпека та оцінка впливу діяльності; промислова екологія; збалансоване використання природних ресурсів та економіка природокористування; екологічний менеджмент, облік та аудит.

Проводилися пленарні виступи за всіма науковими напрямками конференції. Засоби on-line зв’язку дозволили організаторам об’єднати студентів та молодих науковців різних закладів вищої освіти України та Білорусії для представлення та обговорення результатів власних досліджень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */