Творчий успіх студентів-акторів ЖДТУ

Shares

17 лютого 2019 року в приміщенні Житомирського обласного академічного театру ляльок відбулась вистава Студентського театру центру культури студентської молоді Житомирського державного технологічного університету.

Виставу «Рицарські пристрасті» представляли актори-студенти колективу. Весела комедія-мюзикл у виконанні студентів нашого університету не просто вистава. Це ще один благодійний захід, добровільні внески з якого пішли за призначенням. На виставі були присутніми викладачі, студенти університету та багаточисельний міський глядач.

Вистава була цікава тим, що окрім декорацій та костюмів, багато з яких створені руками студентів, актори-студенти, в повній мірі проявили свої творчі здібності і таланти. Завзято, на єдиному подиху грали та танцювали на сцені студенти університету: Іван Новосьолов , Олексій Величко, Дарія Вяхірєва, Яна Гладищук, Тетяна Шроль, Дарина Безман, Олександр Ревуцький, Костянтин Лисюк, Юлія Миколайчук, Влада Орел, Олена Прищепа, Віктор Бужимський, Віктор Андріяшкін і багато інших.

Допомогла студентам-акторам і фехтувальна підготовка, і праця над сценічним словом. Вистава «Рицарські пристрасті»  є черговим творчим успіхом студентського театру ЖДТУ, який запрошений на гастролі у столицю України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */