Презентація Програми ЄС Еразмус+ з індивідуальних та організаційних можливостей у сфері вищої освіти та молоді

Shares

9 лютого 2019р. студенти, аспіранти, викладачі та представники відділу міжнародних зв’язків  Житомирського державного технологічного університету брали участь у заході-презентації Програми ЄС Еразмус+ з індивідуальних та організаційних можливостей у сфері вищої освіти та молоді, організатором якого виступив Національний Еразмус+ офіс в Україні (Проект ЄС) спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради. ЖДТУ є активним учасником академічних програм мобільностей різних рівнів.

Представник Національного Еразмус+ офісу в Україні Катерина Жданова презентувала можливості Програми ЄС Еразмус+ та запропонувала інформаційну підтримку можливих проектів учасників.

ЕРАЗМУС+ – це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 рр., що підтримує проекти співпраці, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту. Разом з понад 150 країнами світу, Україна є однією з країн-партнерів (Programme Countries) Програми Еразмус+. Країнами-членами (Partner Countries) Програми виступають 28 держав-членів ЄС; країни Економічного Союзу: Ісландія, Норвегія, Ліхтенштейн; країни-кандидати: Туреччина, Македонія та Сербія (з 2018 р.). Бюджет програми на 2014-2020 роки складає 14,7 млрд. євро.

Під час презентації обговорювалися питання академічної мобільності, спільних магістерських програм, програми розвитку потенціалу вищої освіти, освітніх закордонних практик, підтримки реформ тощо.

Додаткова інформація:

офіційний сайт Національного Еразмус+ офісу в Україні

сайт Житомирської міської ради

Фото

Презентація Програми

Вебінар по написанню мотиваційних листів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */